Evenemang 2023

julmarknad kattholmen

Julmarknad 9-10 december 2023

Nu tredje upplagan av julmarknad på Kattholmen. Lördag-Söndag den 9-10 december kl 11-16. Kom och upplev julstämningen med Värmdös egna producenter som erbjuder sina godsaker och lokala hantverk. Läs mer här!

TIDIGARE EVENEMANG

Värmdöfestivalen 2023, 3-4 juni

Helgen 3-4 juni arrangerar vi tillsammans med restaurang Kattholmen Värmdöfestivalen i Gustavsbergs hamn. Det blir aktiviteter och underhållning för hela familjen. På Kattholmen i hamnen blir det scenframträdanden med flera stora artister hela dagarna och på kvällarna. Läs mer här!

julmarknad kattholmen

Julmarknad 10-11 december

Andra årets upplaga av klassisk julmarknad på Kattholmen. Lördag-Söndag den 10-11 december kl 11-17. Kom och upplev julstämningen med Värmdös egna producenter som erbjuder sina godsaker och lokala hantverk.

Yamarin 59HT

Begagnat-båt-helg 24-25 september

Helgen 24 och 25 september anordnas ett tillfälle, för privatpersoner, att visa upp den egna till-salu-båten i vår gästhamnen. Som köpare har du ett ypperligt tillfälle att på plast prata direkt med säljarna och jämföra båtar, som ligger på plats vid bryggan. Handelsplatsen är öppen kl 10–16 båda dagarna.

Värmdö Ultra

Värmdö Ultra 24 september

Värmdös egna ultramaraton som går av stapeln för 3e året, och andra året med målgång på Kattholmen. Vid målområdet på Kattholmen arrangeras "friluftsmässa" med mycket prova på-aktiviteter.

Allt på sjön logo

Allt på sjön 3-5 september

Flytande båtmässan är äntligen tillbaka i Gustavsberg efter 2 års covid-uppehåll. Kom och se hundratals båtar och tillbehör. Nautilus Boat Club deltar och håller öppet hus.

nationaldagsfirande

Nationaldagsfirande 6 juni

Nationaldagsfirandet blev en succé. Toppenväder och många besökare som roade sig med alla aktiviteter, njöd av dragspelmusiken, besökte Sjöräddningssälskapets båt, mm.